luni, 15 iunie 2009

Cum sa creez (fac) o adresa de e-mail pe Yahoo!

Cum sa îți creezi o adresa de e-mail pe Yahoo? Aproape fiecare persoana care folosește internetul are propria căsuță de e-mail. Acest post este dedicat celor care nu au propria lor căsuță de e-mail din diverse motive.
1. In primul rând se intra pe pagina www.yahoo.com.
2. In coltul din dreapta sus (puțin mai jos decât marginea de sus a paginii) se găsește textul "Sign Up".
3. Pe aceasta pagina care apare trebuie completat un formular. Nu il mai pun aici din cauza drepturilor de autor (sa nu încapă discuții) :))
4. Prima parte se completează normal (nume, prenume, alte alea...)
5. In a doua parte se alege numele de utilizator adică se alege cum v-a arata adresa căsuței tale de e-mail spre exemplu: numelemeu@yahoo.com. Si se alege parola dorita care sa aibă minim 6 caractere, se introduce în ambele căsuțe pentru confirmare. Sfaturi pentru parole nu dau.
6. In a treia parte se introduc date cu care iți poți afla parola în caz ca o uiți (e singura cale deoarece dacă nu se știu aceste date când iți uiți parola ... ii spui adio acestei adrese de e-mail, și mai trebuie sa ști si datele tale cum ar fi data de naștere, codul postal, țara de origine, etc ... într-un cuvânt e bine sa scrii datele adevărate). Deci mare atenție cum completezi partea aceasta.
7. Dupa ce ai selectat întrebările de securitate și ai scris răspunsurile trebuie sa introduci codul ala din imagine în căsuța de deasupra lui (dacă nu înțelegi codul apasă pe "Try a new code" ca sa nu îl greșești). Partea asta e făcută de cei de la Yahoo și de orice site care se respecta cât de cât, ca sa nu se facă adrese de e-mail de către programe cu rele intenții.
8. Nu uita sa bifezi ca ești de acord cu termenii și condițiile impuse de Yahoo (e bine sa le citești înainte ... dacă te plictisești)
9. Si acum după ce ai făcut tot ce am spus mai sus dai click pe butonul ala mare pe care scrie "Create my Account".
10. Acum dacă totul e bine o sa iți apară o pagina în care scrie "Congratulations, NumeleTau!". Daca apare asta felicitări ai propria ta căsuță de e-mail.
11. Apeși pe butonul pe care scrie "Continue" și ai ajuns în căsuța ta de e-mail.
12. O sa iți apară niște ferestre pe care eu nu le suport adică te învață cum sa umbli prin căsuța ta de e-mail. E bine sa le citești. Prima data dai click pe "Continue". Dupa ce termini de citit din una dai click pe "Next" și tot asa pana la ultima când ai butonul "Get Started".
13. Felicitări!
14. Lăsați comentarii ca sa știu dacă ajuta pe cineva ce scriu eu aici.

Comunicare placuta prin e-mail-uri.

7 comentarii :

Anonim spunea...

mersi pt. ajutor,dar nu ma ajutat pt. ca acolo jos nu mi-a aparut nici un cod si nu m-am putut inregistra.

Anonim spunea...

Multumesc pentru ajutor.
M-am inregistrat dupa instructiunile date.

buzila08 spunea...

Nu pot deschide pagina de m-ail cu internet explorer.Ce trebuie sa fac?

Raducan spunea...

Pai cea mai simpla abordare a problemei este sa deschizi pagina de e-mail cu Mozilla, cu Opera sau cu Chrome (alte browsere de internet). Sunt atatea posibilitati.
Scuze de intarziere.

Anonim spunea...

Multumesc mult pt serviciu pe care-l oferiti.Sa aveti parte numai de bine.

Anonim spunea...

am deja o adrtesa de mail pe yahoo dar este cunoscuta de multa lume,vreau sa creez alta tot pe yahoo

Anonim spunea...

ma ajutat . doar ca dupa ce am facut o adresa de mes nu ma mai lasat sa ma cinectez pe pagina mea principala. ce sa fac?