vineri, 4 decembrie 2009

Ce inseamna MAILER DAEMON?

Mailer Daemon este un serviciu folosit in sistemele de e-mail-uri care raspunde cu un mail cu subiectul failure notice atunci cand trimiti un e-mail catre o adresa inexistenta.
Si cand primesti acest e-mail este bine sa te asiguri ca ai scris bine adresa de e-mail.

Later edit:

Aceasta adresa iti raspunde si din alte motive nu doar daca adresa este inexistenta.

14 comentarii :

Anonim spunea...

Cum sa fie o adresa inexistenta atata timp ca o folosesc si conversez si dupa primirea acestui Mailer -Daemon

Raducan spunea...

Mailer-Daemon te anunta ca adresa DESTINATIE este inexistenta.
Deci daca trimiti de pe adresa ta (asta pe care zici ca o folosesti) la o adresa X si primesti acest anunt de la Mailer-Daemon inseamna ca adresa X nu exista.
Sper ca te-am lamurit.

NIKOLLAS spunea...

Problema este ca trimit si primesc maill-uri pe adresa mea insa sunt 2 adrese de unde apare acest ,,anunt,,Mailer-dAEMON

jee spunea...

am primit si eu acest mail si chestia e ca eu am trimis la aceeasi adresa adica orange, un mail a fost confirmat la fel si al doilea, numai ca pt al doilea am primit asta cu mailer daemon, ma gandesc sa nu fie vreun virus

Raducan spunea...

jee, citeste tot mesajul primit cu atentie si acolo iti scrie si motivul pentru care l-ai primit.

Anonim spunea...

mie imi apare acest meil de 20 de ori in aceasi zi aceeasi ora acelasi minut si nu am trimis absolut nici un mail nimanui

Raducan spunea...

Inca nu am intalnit aceasta problema, dar citeste tot email-ul cu atentie si undeva este trecut motivul pentru care ai primit acest email.

Lucian spunea...

si eu, care credeam k sistemele de mail sunt mai avansate decat cele SMS :))
Cred ca gmail sau hotmail nu au aceasta problema.

Anonim spunea...

Would you know how i can remove this service ? I don't even know were it freaking comes from cause i don't send anything and i get this "failure notice" it's really annoying. Please tell me how to remove it or something it sends shit to every single contact.

Raducan spunea...

This Mailer-Daemon is not a service that you can stop or remove.

Qeri Sassountsi spunea...

Dupa ce am primit un asemenea mesaj, am verificat la destinatar iar el primise mesajul. Pe de alta parte primirea mesajului de la Mailer Daemon a fost chiar si in urma unui raspuns direct, deci nu se pune problema unei adrese inexistente. Din experienta mea desi am primit de mai multe ori aceasta "nota de esec", corespondenta a fost fara probleme.

Anonim spunea...

Eu am trimis inainte pe acea adresa si a mers,dar acum imi trimite mailer Daemon

Unknown spunea...

Buna seara,si eu am primit așa ceva dar după niste ore...de la trimitere..la adresa..mai exact către cei de la Telekom de care nu mai sunt multumita iar azi când mi au trimis notificare cu cat am de plata am văzut ca mi au calculat in plus cu câțiva bani..nu ar fi o problema dar...numai pt televiziune prin satelit plătesc pe luna 54 de lei..și nu am HB urile sau mai stiu eu ce...am numai ce le au convenit lor sa mi activeze in grila de programe...iar daca le am trimis e mail cu întrebări deranjante pt.ei probabil ca avesta e răspunsul! Zic si eu...

Anonim spunea...

Eu m-am lămurit. Aceste răspunsuri de la MAILER-DAEMON, arată că cel care trebuie să primească mail-ul, nu dorește acest lucru și ține adresa „ascunsă”. Se întâmplă numai la bănci, societăți de telecomunicații, etc..., adică aceia care nu vor să-și asume anumite responsabilități și atunci fac pe...proștii...„n-au primit nimic”!