duminică, 14 februarie 2010

Serviciul de ecarisaj din Sibiu la pamant?

Hell Yeah! de cand eram copil :)))
Am citit pe un site ca la sfarsitul lunii feb 2010 o sa fie pus in semi-functiune adapostul de caini vagabonzi din Sibiu - Dealul Gusteritei.
Da sa ii dea odata drumul.
250 de locuri? asta nu cred ca este un numar imbucurator ... la cate sute de caini vagabonzi sunt in Sibiu, doar daca cei care se ocupa de cainii vagabonzi ar fi baieti cu cap ar ajunge numarul de locuri.

Numai pe la sediul APA Canal din Terezian sunt vreo 10 - 15!!! care se dau la trecatori si ATENTIE!! sunt "ingrijiti" de personalul de la APA Canal.

Pe Mihai Viteazu daca mergi seara sau dimineata devreme imposibil sa nu gasesti cate vreo 2-3 haite de cate minim 5 - maxim nu se stie, da am vazut si de 7, parca am numarat in sensul giratoriu de la biserica.

Pe santiere sunt tinuti caini vagabonzi, ar trebui amendati sefii de santier sa le ia pielea de pe ei cum iau cainii carnea de pe oamenii atacati.

Mai sunt proprietarii inconstienti, de imobile la curte, care isi tin caini vagabonzi in lant si seara le dau drumul si nu isi asigura gardul din jurul curtii si al gradinii si cainii pleaca pe la "plimbare" sau vanatoare prin alte curti sau pe strazi.

E greu de facut un gard dogproof cand gardul nu iti apartine si de aceea mi-a fost aproape omorata pisica, noroc ca am intervenit cu lopata ca altfel o omorau, oricum nu a mai aparut pisica de atunci.

A si era sa uit si pe Strada Semaforului exista multi caini vagabonzi. Si in multe si mai multe locuri din Sibiu. Daca e de ajutor intr-o seara ies cu masina si fac o harta dar probabil ca o sa ma uit doar eu pe ea si o sa ocolesc acele zone cand merg pe jos, pentru ca oricui i-ai arata-o ramane nepasator sau iti da cu cacat in freza si zice ca e iubitor de animale (daca ar sti ce inseamna iubitor de animale).

Nu stiu unde se pot face reclamatii. Daca cineva se ofera sa dea o mana de ajutor va rog lasati comentariu

Un comentariu :

Anonim spunea...

hehe,am onoarea sa fiu primul care comenteaza,si sa dau dreptate.Bravo omu.Sunt din sibiu si...recunosc ca habar nu am unde sa trimit si eu un e-mail la vreo firma care se ocupa de "culesul cainilor".Stau aproape deterezian (gara mica),stau la casa,am un caine pudel (il tin in curte,in casa,totul ok....dar pe strada nu poti dormi de cainii vagabonzi.O vecina batuta in cap le da mancare (daca n-are copii) si se ia in gura cu toti vecinii pe tema asta.Asa ca sper ca cineva sa ia masuri pana cand nu se supara vreun vecin si infiinteaza el un adapost pe veci intr-o groapa de 2m/2m...sanatate