duminică, 6 februarie 2011

Cum sa "deschizi" (vizualizezi) fisierele cu extensia .docx

Fisierele cu extensia .docx sunt documente create cu ajutorul suitei de aplicatii Microsoft Office 2007 mai exact cu Microsoft Office Word 2007.
Pot fi deschise cu Microsoft Office Word 2007.

Pentru a putea fi vizualizate intr-un editor de tip Word mai vechi, de exemplu: Microsoft Office Word 2003 fisierele de tip .DOCX trebuiesc

(1) convertite cu un convertor online de tip ".docx to .doc converter". Recomandarea mea este: Acest convertor. (pe documentele incercate de mine a mers fara nicio problema).

sau

(2) deschise cu Microsoft Office Word 2007 si salvate ca (File->Save as...) documente pentru Office Word 2003 (cu extensia .doc)

Pentru orice alta problema legata de documentele de tip .docx lasati un comentariu, sau mai multe.

Am abordat direct convertirea acestor documente .docx in .doc pentru cei care nu vor sa treaca la Microsoft Office 2007.
Pentru toti ceilalti, bucurati-va de evolutia celor de la Microsoft. Dupa parerea mea este notabila accesibilitatea care o ofera noile aplicatii Office utilizatorilor aflati la inceput.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Conseils tres interessants. A quand la suite?

Raducan spunea...

Je suis très content que vous ayez mes conseils était utile. La prochaine fois que j'ai une idée, je vais écrire.

Eduard Enache spunea...

...or try this: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466&displaylang=en