luni, 17 august 2009

Nu pot sa vad clipurile de pe Youtube (ecran alb, ecran negru, se aude sunetul dar nu se vede imaginea)

Nu poti vedea clipurile de pe Youtube?

Daca intampini urmatoarele probleme sari la sfarsitul articolului, daca nu citeste-l pe tot:
- iti apare un ecran alb in loc de videoclip
- iti apare un ecran negru in loc de videoclip
- ti se aude sunetul dar nu se vede videoclipul
- cand comuti pe modul fullscreen se vede alb
- cand comuti pe modul fullscreen se vede negru

Daca NU ai problemele de mai sus inseamna ca:
Ai nevoie de un program mic si gratuit numit Adobe Flash Player.
Pentru a face rost de acest program vizitati aceasta pagina.

Apoi o sa ti se deschida o fereastra mica si dai click pe "Salveaza fisierul" si in mod normal o sa ti se salveze pe desktop.

Faci cum sti ca sa vezi desktop-ul si dai dubluclick pe fisierul nou aparut care are numele install_flash_player.exe.
Apoi urmezi imaginile si dai click la fiecare pas pe butonul pe care este pusa cifra:


!!! La pasul 2 inainte de a da click pe Try Again, trebuie sa inchizi Firefox sau Opera sau Internet Explorer depinde ce iti apare acolo pe lista (incerci sa retii urmatoarele imagini deoarece v-a trebui sa inchizi acest tutorial).




Acum poti intra pe Youtube sau pe orice site care are continut flash si te poti bucura de aceasta tehnologie.

De AICI trebuie sa citesti daca ai problemele urmatoare:
- iti apare un ecran alb in loc de videoclip
- iti apare un ecran negru in loc de videoclip
- ti se aude sunetul dar nu se vede videoclipul
- cand comuti pe modul fullscreen se vede alb
- cand comuti pe modul fullscreen se vede negru

Adaugare ulterioara pentru noile probleme aparute legate de ecranul alb de pe Youtube in loc de videoclip:

Am mai cautat sa rezolv problema voastra si am gasit o solutie care sper sa rezolve problema. Nu am testat-o ca nu am avut inca acces la un calculator care sa arate ecran alb in loc de videoclip pe Youtube.

Rezolvare:

1. Ca sa nu stati sa cautati voi un site cu continut flash, intrati aici si pe prezentare (are sunet) faceti click dreapta si apoi click pe "Settings..." ca in imagine.


2. In ferestruta care apare debifati "Enable Hardware Acceleration". Click pe "Close "si eventual restartati browserul (Mozilla, Chrome sau care il folositi).

3. Acum incercati un clip de pe Youtube. Daca nici asa nu merge cautati un site care contine un videoclip de pe Youtube si repetati pasii pe acel continut flash (nu stiu daca este vreo diferenta dar unde am gasit rezolvarea asa zicea sa intri pe un site care contine un clip Youtube si pe acel clip sa faci pasii de mai sus).

Sa ma tineti si pe mine la curent cu problema.

37 de comentarii :

Anonim spunea...

si tot nu merge :D

Raducan spunea...

Daca detaliezi problema putin... poate sunt in stare sa te ajut

Anonim spunea...

buna , ma numesc gabriel , am o problema cu adobe flash player ultima varianta 10.2 , nu pot sa vad clipurile video pe you tube imi apare o imagine neagra dar merge sunetul , la filmele on line pe internet merge , iar daca instalez o versiune veche de adobe flash player , merg videoclipurile pe you tube dar nu mai merg filmele on line, computerul e un laptop asus procesor
pentium(R),T4200, 2.00 GHz Memorie 3.00 GB merge pe sist deoperare de 32 de bit Am instalat pe el Windows Vista Business va rog sa imi trimiteti un mesaj pe adresa: artpopgabriel@yahoo.com

Chris Tina spunea...

Buna! O problema asemanatoare am si eu: in locul clipurilor de pe Youtube imi apare alb. Se aude, pot pune pauza, dar nu se vede ... pe alte siteuri merge sa urmaresc clipuri. Am reinstalat Adobe am Mozilla dar nimic .. Help daca poti =) Thanks!

Raducan spunea...

Din cate am auzit, ultima versiune de flash player, 10.2, are probleme.
Click aici si alege o varianta mai veche.
Incearca asa si spune-ne si noua daca s-a rezolvat.

Raducan spunea...

Apropo, inainte sa instalezi o alta versiune dezinstaleaz-o pe cea curenta.

picassony spunea...

nope, tot nu merge. imi apare o imagine alba in locul clipului, sonor am. am instalat o versiune mai veche de flash player si tot nu merge. aceiasi problema o am si pe chrome. doar pe ie merge. ai vreo idee??

Raducan spunea...

Incercati si varianta care am scris-o la sfarsitul tutorialului.
Sper sa ajute.

picassony spunea...

merci! varianta asta a mers. imi merge youtube si pe mozilla si pe google chrome....a disparut ecranul alb. raman dator cu o bere :D

Raducan spunea...

Cu placere.
Asta e o rezolvare superficiala ca problema din cate am inteles e mai adanca in driverele de la placa video.
Daca ai chef si timp poti sa iti iei de pe net ultimele drivere de la placa video si sa le instalezi si atunci s-ar putea sa iti mearga si cu chestia aia bifata.

Ma bucur ca te-am ajutat. Numai bine.

Anonim spunea...

@crazycat_randi
Aceeasi problema am avut-o si eu.Incerca sa urmaresti pasii pe care i-a explicat.Verifica daca ai instalat Adobe Flash Player apoi urmareste pasii de mai jos... clic dreapta pe un continut flash->settings...->debifeaza "Enable Hardware Acceleration" . La mine a mers.
Multumesc autorului pt ajutor!

Black Meister Crew spunea...

buna am si eo o problema nu pot sa vad clipurile pe youtube pana la sfarsit imi apare ca ar fi incarcat complet video-ul dar dupa circa 5-6 sec nu ma merge daca stie cnv ce as putea sa fac va rog sa imi tr un e-mail la bboyzezzu@yahoo.com va multumesc anticipat

Anonim spunea...

nu pot sa vad videoclipurile

maria spunea...

nu pot sa vad videoclipurile

Anonim spunea...

am si eu o problema sunt disperata nu mai stiu ce sa fac miam reformatat pc-ulaseara si nu pot sa intru pe mess intru sta 2 sec si mi se reaprinde pc-ul spunetimi ce trebuie sa fak va rog frum

Raducan spunea...

doar cand intri pe mess se reseteaza calculatorul?

Anonim spunea...

Multumesc pentru solutie... aveam aceeasi problema ... am debifat aia si acum merge !:*

Anonim spunea...

intr-adevar e buna solutia cu debifatul :) multumim raducan :) ...

Anonim spunea...

intradevar acu imi merge cu faza aia enable hardware acceleration

haicuje spunea...

multumesc...acum imi merge dupa ce am debifat optiunea ai.thx:X:*

Anonim spunea...

am facut si eu de toate ,am reinstalat mozila si adope si tot imi da eroare cand incerc sa vizionez clipurile folosind mozila firefox , ccu restul reusesc sa le vad am probleme doar cand folosesc mozila imi spune ,, eroare si incearca mai tarziu '' Ajutor imi place mozila vreau sa mearga cum trebuie din nou

Anonim spunea...

buna..nu pot sa vad clipuri pe youtube imi apare ca ''nu s-a putut incarca pluginul''...imi puteti spune ce sa fac??va rog frumos

Radu Trancau spunea...

multumesc ...treaba cu debifat enable hardware acceleration a mers :)

Anonim spunea...

mie numi merge video si nici sunetul pe youtube si nu pot sa instalez adobe ce sa fac

Raducan spunea...

Pai trebuie sa poti sa instalezi Adobe Flash Player. Ai grija unde il salvezi atunci cand il descarci. Nu iti recomand nici in Documente nici in Descarcari nici pe Desktop. iti recomand sa il salvezi direct pe C: sau pe D:
Incearca asa si apoi revino cu detalii.

Unknown spunea...

ok..merge mersi

edy spunea...

salut ma numesc edy si as vrea sa stiu de ce nu pot sa vad videoclipurile pe youtube.imi apare ceva de genul...an error an occured,please try again later..si nu stiu ce sa fac.ms anticipat

Anonim spunea...

salut..am si eu o problema..am instalat flash player-ul..folosesc mozilla sau chrome...nu imi merg toate video-urile de pe net..de ex:youtube,pornhub,trilulilu..etc...unele merg unele nu merg,cele care nu merg au un ecran negru si nu fac nimic..nu se incarca nu nimic.nu merge nici smecherie cu debifatul .

Unknown spunea...

salut..am si eu o problema..la aproape toate video-urile de pe youtube imi da ecran negru fara sa faca altceva..ce sa fac?am adobe flash player,folosesc mozilla sau chrome(indiferent ca tot nu merge),am incercat si chestia cu debifatu si tot nu merge,driverele de la placa video sunt up to date.ce pot face altceva??

Anonim spunea...

Unele videoclipuri le pot vedea pe youtube, iar altele nu (ecran negru). Nu inteleg care e problema. Am reinstalat Adobe Flash si am debifat si casuta cu "Enable hardware acceleation". Cu mozilla nu am probleme.
So... what`s the problem ?!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

BV man esti tare sa fii sanatos o mie de ani

Anonim spunea...

Rog spune-mi care ar fi problema pentru că unii abonați pe un canal YouTube nu-mi pot viziona unele filmulețe pentru că nu se deschid. Deci numai unii și numai unele filmulețe.
Mulțumesc!

Unknown spunea...

Am si eu o problema de la un timp... Cand intru pe youtube,imi apare o sageata si scrie "Plase click in descriprtion to watch full movie streaming hd quality".Nu imi da voie practic sa vizionez filmele.

Genifar spunea...

Bună și eu am această problemă nu pot vedea clopurile dar le aud! Numai ca am problema asta pe tel de când mia umblat copilu.Știe cineva va rog

Unknown spunea...

Sall la toti le merge faza aia cu debifat doar mie nu :( pe Internet Explorer imi merge sa vad pe youtube video-uri dar pe chrome imi arata o imagine alba.. si cand dau fullscreen neagra ce sa fac ma ajuta careva? ieri ma uitam pe youtube mergea .. si acum nu mai merge wtf ce sa fac?

Anonim spunea...

am aceeasi problema, nu vad imaginea pe youtube, insa lucrul asta se intampla doar pe chrome pe internet explorer merge perfect